Juwelen

Een duurzame herinnering

Een bijzondere gelegenheid, een verjaardag, een uitdrukking van appreciatie of liefde … Een juweel is een duurzame herinnering die je een leven lang met je meedraagt.

Bij Huybrechts Juweliers stellen we met zorg ons luxueus assortiment en onze juwelencollectie samen. Of je nu houdt van geel of wit goud, met of zonder edelstenen, klassiek of extravagant, Huybrechts Juweliers heeft een kwalitatief aanbod in verschillende prijsklassen. Je krijgt een gepassioneerde en professionele begeleiding bij jouw keuze, zodat je met een droom van een juweel naar huis gaat.

De juwelencollectie van een vrouw geeft het overzicht van haar leven. Elk stuk hoort bij een bijzondere gebeurtenis en heeft een grote sentimentele waarde. Een mooie collier of ring overstijgt het leven, en wordt een familiestuk om te koesteren.

 

Collecties

Huybrechts Juweliers heeft een uitgebreid aanbod van kwaliteitsjuwelen, die met zorg uitgekozen zijn uit verschillende collecties. Je kan je keuze maken uit zowel tijdloze als hedendaagse juwelen, in verschillende budgetklassen. In de ruime etalage liggen zowel Italiaanse als Belgische sieraden. De creaties zijn technisch hoogstaand en perfect uitgevoerd, met subtiele inzetting van diamanten. Hier vind je juwelen met een klassevolle uitstraling.

Bigli is een kleurrijk en opvallend merk met bruine en witte diamanten, gecombineerd met gekleurde stenen. Extravertere en modebewuste dames vinden vaak hun weg naar Bigli. Fope is een Italiaanse collectie met prachtige rekbare armbanden. Het unieke systeem is volledig in goud uitgevoerd. Ook Annamaria Cammilli kan je ontdekken bij Huybrechts Juweliers. De juwelen zijn zeer mooi en heel speciaal.

Ondanks het succes van opvallende juwelen, is er een revival van het klassiekere juweel. Hier kan je je leven lang van genieten, terwijl het een tijdloze klasse blijft uitstralen. Vanuit de meeste collecties kunnen ook stukken bijbesteld worden. Wil je je armband aanvullen met een bijpassende hanger? Of verloor je een oorbel? Kom langs en we bekijken wat er mogelijk is.

Flanders Collection

Het slijpen is fundamenteel voor de schittering van een diamant. De ronde vorm is de Briljant, de vierkante is de prinses-vorm. Maar in Antwerpen werd een heel bijzondere slijpvorm ontwikkeld: de Flanders Briljant Cut steen. De diamant is vierkant geslepen, met een extra hoekje af. Als je deze naast elkaar zet, sluiten ze perfect op elkaar aan. Rond deze slijpvorm is een speciale juweelcollectie ontstaan, met hoogstaande stukken.