Huwelijk en verloving

Trouwringen en verlovingsringen in verschillende stijlen

Een ring heeft begin noch einde, en staat al sinds mensenheugenis symbool voor eeuwige liefde. Een ring die je de rest van je leven dagelijks zal dragen, moet wel een perfecte keuze zijn. Bij Huybrechts Juweliers hebben we een ruime collectie aan trouwringen in verschillende stijlen, zodat jij en je partner een tijdloze herinnering aan jullie mooiste dag kunnen uitkiezen.

Verlovingsring

Je geliefde ten huwelijk vragen met een speciaal uitgezochte verlovingsring: het is een traditie die sterk teruggekomen is. De ring met solitaire diamant staat symbool voor de enige ware.

Een huwelijksaanzoek is niet compleet zonder een mooie verlovingsring. Vaak komen jonge mensen schoorvoetend binnen om hun keuze te maken. Bij Huybrechts Juweliers doen we er alles aan om je op je gemak te stellen. We doen enkele voorstellen aan de hand van jouw wensen en budget. Nadat je je keuze gemaakt hebt, ben je klaar voor de grote vraag.

"Memoire"-collectie

Voor wie van verandering houdt, biedt Huybrechts een bijzonder assortiment aan. Een ring uit de Mémoire-collectie kan altijd aangepast worden in de toekomst, zodat je gebeurtenissen extra kan koesteren. Komen er kindjes, dan kan je steentjes laten bijzetten in jouw ring. Zo kan je jouw ring laten groeien doorheen de jaren. Mocht je iets helemaal nieuws wensen, kan je zelfs jouw ring inruilen voor een volledig nieuw exemplaar.